15 december 2006

Husägare!

Ta dam ta dam...

Tjoho, nu är vi stolta husägare, eller nästan i alla fall, vi har inte skrivit på kontraktet ännu. Vischan blir vår nya adress och min motorcykel får äntligen ett eget garage att härska över. Nu är det bara att hålla tummarna att dom där nedrans moderaterna inte får som dom vill och höjer mc-försäkringarna.

Pontus och jag har skuttat omkring hela dagen i ett konstigt lyckorus. Tror vi borde köpa hus oftare:) Det ända som grämer oss är att vi måste överge vårt kära stadsnät och återigen övergå till adsl. Bu och blä.

Det är förresten ingen som vill köpa en tvåa på 62kvm? Ledig från 1:a april:)

10 december 2006

December-väder

Det är snart Lucia och jag undrar, VAR ÄR SNÖN?

Idag åkte vi förbi golfklubben och såg att det var fullt av konstiga människor som knatade omkring med sina golfbagar ute på banorna. I December, Helt sjukt! Dessa golfmänniskor är verkligen knäppa.

Eftersom jag inte är en sekund mindre knäpp, tog jag vägen förbi mc-garaget för att säga några ord till Humlan (min kawasaki), som varit lite sjuk den senaste tiden. Det verkar dock som att vintervilan gjort henne gott, för allt det sjuka (skramlandet) var som borta och hon spann åter igen som en katt som blir kliad på magen. Härligt!

Kan det bli bättre? Jag har för första gången åkt motorcykel i december, det värsta mc-suget i tjocktarmen är tillfredställt, jag har sparat åtskilliga tusenlappar på ett inställt verkstadsbesök och en mumsig älggryta väntar hemma hos svärfar:) (Eller svärfar och svärfar, för att få använda det ordet måste man väl vara gift ÄLSKLING?)