10 april 2007

Slutet i sikte

Idag insåg jag för första gången, att slutet på högskolestudierna faktiskt går att sikta. Bara vetenskapliga metoder och examensarbete kvar.

Problemet är att vetenskapliga metoder bara går på vårterminen och jag vill läsa den nu i höst. Dumma MDH!

Kanske kan göra så att jag börjar med examnesarbetet till hösten, eftersom jag bara läser på 25%, gör ett uppehåll för att läsa vetenskapliga tekniker på våren och sen avslutar examensarbetet samtidigt som alla andra. Hoppas kalle Schultz går med på det:) Hoppas, hoppas, hoppas...

08 april 2007

En sammanfattning...

Trysil v.12
Veckan i trysil sammanfattas bäst med: strålande solsken, massa snö och superhärlig skidåkning.

Hann även med en lunch tillsammans med Gertrud Fager på pizzerian i Vansbro:) Hur troligt är det att man åker 30 mil, stannar till vid en pizzeria, går på den jätteäckliga toaletten för att man bara måste och att när man sedan kommer ut, så sitter Gertrud Fager vid samma bord.
Kusligt läskigt och lite roligt...



Lite bilder kanske...

Jag på toppen 1132 möh, lite väl kaxig innan stupet



Pontus lite längre ner



Svisch, svisch och bredsladd



Stugan och älskling




Skidkungarna (eller storklant och lillklant)



Solpaus, solpaus och lite mera solpaus


Olle alias harleyman himself, en aning förfriskad


Oj vad snön yr när somliga är i farten:)

Ni vet väl att om man blir tagen av snöormen så har man gjort en Pontus, orkar man inte åka ner för hela backen utan att vila så har man gjort en Olle, och när man känner att man precis åstadkommit det där perfekta åket, då har man gjort en Lotta.
ALDRIG MERA SÄLEN!!!


Hem till våren V.13
Borta bra men hemma bäst, även om jag lätt skulle kunna åkt slalom en vecka till.

Humlan, min älskade motorcykel mötte våren dagen efter vi kom hem. Hon spann som en belåten katt och fann sig genast tillrätta i sitt nya garage. Härligt att kunna åka mc varje dag, men inte lika härligt att jag får så ont i nacken av att ha hjälmen på:(

Pontus fyllde år på tisdagen så på Lördagen var det fullt hus och en massa massa fika som jag bakat alldeles själv, väldigt trevligt. Peter och Lollo sov över efter två bowlingrundor, en massa öl och roligt kortspel.

Söndagen bjöd på strålande solsken och grillpremiär. I och för sig bara korv med bröd, men en massa korvar var det.



Påsken
Oj, oj, kallt kallt har det varit om man jämför med förra veckans värmebölja. Humlan har fått stå i garaget.

I
ngen bra vecka ekonomiskt, då pengarna bara har rullat iväg. Dyr IKEA-tripp med Erika, shoppingrunda på HM med Annika och Anna, inköp av diverse oumbärliga trädgårdsartiklar(skottkärra inkluderad), födelsedagspresent åt världens bästa lillebror, dyra bromsskivor åt brummelisa(vår blåa och annars ganska skötsamma bil), osv. Listan kan göras längre...

Det är med andra ord ingen ide att jag lämnar huset innan löning, för det finns ingenting mer att göra av med! Så om jag inte syns till sitter jag antagligen hemma och gömmer mig för lockande reklamblad, syndiga skyltfönster och allt annat som är förbjudet fram till den 25:e.