13 januari 2007

Slapparhelg!

Idag har jag gjort precis ingenting och imorgon tänker jag göra precis samma sak. Pontus hyrde film på eftermiddan så vi har slappat framför teven och mumsat godis.

Att ha en värkande finne i näsan är inte kul. Att dessutom vara snorig och behöva snyta sig ideligen är en riktig pina. Fy för finnar i näsan!

Nu blir det sängen, en bra bok och en skål med chokladpudding. Mer chokladpudding åt svenska folket:)

12 januari 2007

Andra, tredje, såld!

Jaaaa, lägenheten är såld. Det tog exakt 5 dagar från det jag satte ut en enda annons på blocket. Helt otroligt! Trodde ingen ville ha en lägenhet för runt en halv miljon i eskilstuna, men det bara kryllar av tokiga människor där ute.

Nedräkningen till flytten som blir den 17 februari har härmed börjat. Tjobidobidoooo!!!

Har någon något tips på trollformel eller liknande som gör att lägenheten packas och städas av sig själv. Har försökt med spik och tjilevippen, utan resultat. Tänkte att om alla möbler blir pyttesmå så är de lättare att packa och flytta på. Alla tips är hjärtligt välkomna.

10 januari 2007

Första budet...

Nu har första budet kommit in för lägenheten, allt bara rullar på och vi går omkring i ett overkligt lyckorus.
Det känns nästan för bra. Så bra att jag blir orolig att olyckan står och väntar runt hörnet. Men nu ska inte min pessimism få förstöra detta, så den knuffar vi undan och fortsätter vara optimistiska:)

Världens bästa Christina fick en liten Viktor på nyårsafton. Jag vet inte om vi ska säga att han var en vecka försenad eller en dag för tidig? Söt är han i alla fall och imorgon åker jag, Erika och Camilla upp för att gulla bebis. Tjoho!

Nej, tillbaka till verkligheten, till pluggandet, packandet och allt annat man måste ordna inför ett husköp, en lägenhetsförsäljning och så det vanliga packandet...